ΝΕΑ

Παράταση για Τετάρτες του Νοεμβρίου Στο Club του Σταυρού του Νότου

Παράταση για Τετάρτες του Νοεμβρίου
Στο Club του Σταυρού του Νότου

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του Οκτωβρίου, ο Σταυρός του Νότου συνεχίζει να φιλοξενεί τον νευρώδη, λιτό και ανεβαστικό φολκ ήχο του Βαγγέλη Μαρκαντώνη (πρώην Ανοιχτή Θάλασσα) για λίγες Τετάρτες ακόμα το Νοέμβριο.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Ξένη Γη», ο Βαγγέλης παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια μαζί με παλιότερα, και μια σειρά από διασκευές, ανάμεσα σε αυτές και σε παλιά λαϊκά τραγούδια.

Ως το τέλος της κάθε-μοναδικής-βραδιάς και αφού οι φωνές της Ιωάννας Μόρφη, του Αντρέα Σίκκη και όλης της μπάντας έχουν ενωθεί με τις δικές σας φωνές, ο Βαγγέλης υπόσχεται να αποκαλύψει το μυστικό της Ευτυχίας ...Τζαγκαράκη που με τη σειρά της θα αποκαλύψει το μυστικό για το «Πώς ο Στέλιος και οι φίλοι του έβγαλαν το χειμώνα», μια και αυτός είναι ο τίτλος της νουβέλας του που κυκλοφορεί μαζί με την Ξένη Γη από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης.

Πρωταγωνιστούν: Ιωάννα Μόρφη (τραγούδι), Αντρέας Σίκκης (κρουστά, τραγούδι), Ευτυχία Τζαγκαράκη (αφήγηση, τραγούδι), ο Αντρέας Βαϊτούδης (ηχητική επιμέλεια), ένας Καρδιολόγος, οι 20 ζωές, η Ξένη Γη, ο Στέλιος, το Άλεφ, Τράβα μια Γραμμή και "όλα είναι απλά"

Είσοδος: 10?
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Σταυρός του Νότου Club - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Εύα Κούτρα
Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
T. +302109226975/+306973400396
F. +302109220043 // http://www.stn.gr
email: stavroslive@gmail.com